úterý 13. března 2012

Milovaná paní Zajíčková

Přes net jsem si našla spoustu virtuálních kamarádek. Na diskuzích podle narození dětí, na diskuzích o vaření, o scrapu....
S některými jsem se viděla i naživo a některé bych si přála mít blíž, protože jsou to fajn lidičky a rozumíme si i mimo net a bylo by fajn pokecat si častěji.


Jedna taková kamarádka přijela minulý týden k nám na kafíčko. A tuhle krásu mi přivezla. Miluju všechny šité věcičky,ale moc mi to se strojem neladí. Takže je vám jasné, jakou radost už celý týden prožívám. Paní Zajícovou pořád stěhuju, srdíčka a pytlíčky okukuju. :-)


Irenka mi ušila sadu tak,aby mi ladila k plechovkám,které jsem si nedávno koupila v Ikeji. Je naprosto úžasná! IRI,mooooc děkuju!


Irenka mi přivezla i jednoho panáčka "nahuláčka". Toho si obháčkuju do šatů sama a už se na to moc těším. Snad jí to krásný šití nepokazím.

Nově má Iri i svůj e-shop,takže kdo je na tom s šikovností podobně jako já,tak si může zajíčka a další pěkné věci objednat.
Nakoukněte, stojí to za to!
Iricreative

7 komentářů:

Janach řekl(a)...

Andrejko, paní zajíčková je krásnááá, také srdíčka a pytlíčky a k plechovkám ladí opravdu dokonale... :o) Hezký den, Jana

Unknown řekl(a)...

Andrejko moc krásné,věřím,že zajíčka stěhuješ já to přesně dělám se svými,se strojem sice umím,ale ne až tak moc!A moc chválím dozičky,já už je mám na seznamu,jen mě skolila nemoc:-(Michaela

Marcela řekl(a)...

Andrejko, je moc krásná, kamarádka je šikulka pěkné odpoledne Marcela

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Jsou to moc hezké věcičky!!!!!

Helena Davidová řekl(a)...

Andrejko, dostala si krásné dárky!
Znám tenhle pocit!
Moc se mi líbí tvůj zajíček, nakonec se povedl! Myslím, že může být i z dlouhých sloupků, jen trochu víc utahuj nebo alespoň použij slabší háček.
Pa, Helena

Jana řekl(a)...

Krásny darček , pekne zladené látky, no proste krááása.

IriCreative řekl(a)...

Moc krásně si to napsala!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...