středa 21. listopadu 2012

Vánoční dílna a sovičky od Sonji

Včera jsme se byli s Patričkem vánočně naladit. Já tedy už jsem naladěná dávno, asi proto, že Vánoce opravdu miluji. Doma je už všude plno hvězdiček, světýlek, vloček...Dárečky jsou nakoupené a zabalené a čekají na svůj velký den.

 Patriček maloval zvonečky, zdobil perníčky a tvořil adventní svícen. Všechno se mu moc povedlo a bylo vidět, že ho to hodně baví. To má asi po mamince.:-)


Mám ráda překvapení a jedno na mě čekalo i dnes. Sonja slíbila obrázek do soví třídy, takže jsem čekala obálku i od ní, ale i tak se jí podařilo mě dokonale překvapit. A musím říct, že překvapení to bylo velmi milé. Čekala jsem obrázek se sovou, když Sonja tak překrásně kreslí. Ale přišly sovy hned 3! A jaké úžasné. 2 razítka a jeden černobílý obrázek, který nejspíš použiju jako diplom pro nějaké ty šikovné žáčky. A že jich určitě ve třídě budu mít! A razítka, tak ty budou samozřejmě taky za odměnu. Určitě potěší děti třeba v písance nebo u domácího úkolu.
 Sonji, i Tobě patří můj velký dík. A vy ostatní se podívejte, jak úžasné obrázky Sonja umí. Já k ní tedy chodím nakukovat velmi ráda, asi i proto, že mně kreslení zrovna moc nejde.



Pěkný den!
Andrea

10 komentářů:

Věra řekl(a)...

Andrejko krásně dekoruješ do vánočního!A sovičky jsou opravdu krásné,určitě děti hodně potěší:-)
Krásné dny přeje Věra

Unknown řekl(a)...

Nádhera,tak to já mám co dohánět :-) A malý je velký šikula!!!!

Unknown řekl(a)...

Andrejko, samé hezké věci.
Ale trochu mě děsíš .... ty už máš opravu nakoupeno a zabaleno. Jééé jak já jsem pozadu ... některé dárečky jsou již doma, ale některé musím teprve vymyslet a sehnat nebo vytvořit.
Hezký večer ... Věra

Ajka řekl(a)...

krásné sovičky Soňa poslala...
Ajka

Eva řekl(a)...

Zdravím Andrejko...teda koukám,že u vás už by mohly být Vánoce zítra:-)))...jak to všechno zvládáš??...já mám zatím napsaný jen seznam:-)))Eva

Karin řekl(a)...

Hallo Andreya wunderschöne Sachen zeigst du gefällt mir sehr dein Blog und auch das du mich in meiner Sprache verstehst ,ich schich dir ganz herzliche grüße Karin

Helena Davidová řekl(a)...

Andrejko, Patriček se tedy fakt soustředí a výsledek pak stojí za to!
Soňa je úžasná, to razítko je perfektní!
Moc zdravím, Helena

Martia řekl(a)...

Andrejko krása--úžasně si to doma zdobíš :o) A tedy ty jsi už připravená já ještě nemám ani vše nakoupeno a ty už máš zabaleno :o) Martina

Unknown řekl(a)...

Andrejko, dovol mi malou otázku - co ty a číslo 11? - více u mě - vítej mezi vyvolenými.
Hezký večer ... Věra

Unknown řekl(a)...

Ahoj Andrejko, jsem moc ráda, že vše došlo v pořádku a že tě tak potěšilo, to z toho mám ještě větší radost :-) A taky děkuji za tu trochu reklamy, to nikdy neuškodí :-) Dívala jsem se na tu 11náctku, já už jsem něco podobného na blogu jednou dělala, jenom s jinými otázkami. Až bude chvilku čas, tak se na to vrhnu, ale momentálně mi to tu trochu přerůstá přes hlavu... Hezký víkend!S.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...