pátek 16. listopadu 2012

Jarmilka a její soví nadílka

Jarmilka byla úplně první,která se do sovičkové akce přihlásila. A kdyby se už nikdo další nepřihlásil, tak by to snad ani nevadilo.:-) Protože Jarmilka to vzala tedy z gruntu. Dnes přišel balík jako hrom! Poslala celou soví rodinu, k ní 2 soví polštářky a to prý ještě není všechno. Ještě háčkuje a pošle další balíček. Napsala o sobě,že je jen taková švadlena - amatérka, ale vůbec jí to nevěřte. Polštářky i sovy s čísly jsou úžasné a dokonale ušité. Polštářky budeme používat na koberci při čtení a sovičky s číslem se v naší matematice rozhodně neztratí. A že nekecám, si budete moct zkontrolovat. Samozřejmě,že naší 1.A založím webové stránky.Když budete mít chuť, můžete na nás chodit koukat, jak jsou děti šikovné a jak útulně to v jejich třídě, díky vám, vypadá.

Polštářky do čtecího koutku jsou dva, sovičky s čísly 1-9
 Krásné,co říkáte?
 Jarmilka nám svými výtvory zaplní skoro celou třídu. :-) 
Budeme to mít opravdu krásné a útulné.

Samozřejmě,že strašně moc děkuji. Muselo to dát spoustu práce a zabrat spoustu času. Moc si toho vážím a budu s dětmi sovičky maximálně využívat, aby ta Jaruščina práce nebyla zbytečná.
Jak krásné věci umí můžete okouknout u ní na blogu. 

Pěkný víkend přeji
Andrea

9 komentářů:

Karin řekl(a)...

AHoj Andreya einfach super Idee so als Weihnachtskalender gefällt mir ,leider bin ich im Nähen keine Leuchte das geht gar nicht hahaha .Hezky tebe zdravim Karin

Unknown řekl(a)...

Andrejko, sovičky jsou opravdu úžasné. Už jsem je u Jarmilky viděla a valila jsem oči. A co teprve ty, když je vidíš v reále, viď.
Krásný víkend ... Věra

Ajka řekl(a)...

Teda Jarmilka je borec!
A ty jsi úžasná učitelka, kéž by takových bylo víc....
Ajka

Baru řekl(a)...

Ty jsou parádní!!!

Helena Davidová řekl(a)...

Andrejko, už jsem je viděla u Jarmilky, je to fakt nádhera!
To bude třída!
Měj se hezky, Helena

Unknown řekl(a)...

Opravdu krasne, Jarmilka je moc sikovna. Jsem rada, ze To tva akce takto vychazi. Mej hezky tyden!

Helule řekl(a)...

To je nádhera. To chtělo spoustu práce a čase něco takového vytvořit. Klobouk dolů!

Unknown řekl(a)...

Ahoj Andrejko, poslala jsem ti už minulý týden soví omalovánku a razítka. Prosím ozvi se mi jen krátce, abych věděla, že pošta funguje a vše došlo v pořádku. Zdravím. S.

Andreya řekl(a)...

Sonji, až teď jsem si přečetla Tvůj komentář,takže mě dnes obálka ve schránce překvapila a překvapil mě i její obsah.:-) Moc Ti děkuju, je to opravdu nádherné. Kreslíš úžasně!

Andrea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...