pátek 5. října 2012

Sovičky se zlatým srdcem

Teprve nedávno skončila Podzimní výměna. Tentokrát jsem ji prošvihla,což mě moc mrzí. U Věrky na blogu už se objevila první část galerie a já jsem si ji několikrát prohlížela a vracela se, protože jsou v ní opravdu nádherné výrobky.

Moje kolegyně - blogerky, jste nesmírné šikulky. A já jdu za vámi s trochu troufalou prosbou.

Za nedlouho se vracím po 6 letech do práce. Za dětmi., pro které jsem si připravila "sovičkovu třídu", aby se se mnou nenudily. Napadlo mě, že bych jim společně s vámi mohla udělat radost a třídu jim vyzdobit krásnými výtvory, aby se v ní citily co nejpříjemněji.


Pokud máte chvilku času, chuť do tvoření a nápad, neváhejte a přidejte se. Je jedno jestli uháčkujete, ušijete, nalepíte, vyřežete...Cokoliv, co bude s motivem sovy a najde uplatnění ve školní třídě (polštář do koutku čtení, kelímek na tužky, taška na pomůcky, soví písmena, číslice, záložky do knihy,obrázek na stěnu, květináč, obal na krabičku s kapesníky...) je vítáno.
Pokud to budou i drobnosti (třeba přívěšky na klíče), tak vůbec nevadí. Dám je dětem na památku společně s vysvědčením. A zbytkem výtvorů si třídu prostě jen jednoduše zútulníme.

Milé dámy - sovičky se zlatým srdcem, předem děkuji každé, kterou můj nápad oslovil. Určitě vaše tvoření udělá radost, tím jsem si jistá. A já se těším, až vám budu moct vaše dárky vyfotit v akci. Budete prostřednictvím svých dárečků denně s námi. A slibuji, že společně s dětmi vybereme ten nej sovičkový dárek a tvořitelku společně odměníme.






Přikládám pár fotek pro inspiraci, ale jsem si jistá,že vy je ani nepotřebujete, máte nápadů na rozdávání. Adresu, kam sovičky posílat vám sdělím mailem a na mailu i zodpovím veškeré dotazy, které vás napadnou. (apastikova@seznam.cz)  Uzávěrka bude 15.11.,aby jste pak měly dostatek času na předvánoční chystání.

A pokud dovolíte, určitě pak otevřu na svém blogu sovičkovou galerii. Jen doufám,že nezůstane prázdná.:-)

Když přidáte na svém blogu odkaz na můj dnešní příspěvek, budu velmi ráda. Čím víc tvořilek se to dozví, tím více soviček se nám do třídy slétne.

20 komentářů:

Jarmila řekl(a)...

Milá Andreyko, hlásím se k sovičkám a "něco" vytvořím pro tvé dětičky.
Měj se moc hezky a hezký víkend všem doma. Jarmila

Unknown řekl(a)...

Sovička jsou úžasné-nádherná inspirace!!!

Unknown řekl(a)...

Andrejko, tak to je nádherná myšlenka ... já popřemýšlím, a kyžtak se ozvu. Nic ale opravdu slíbit nemohu, mám toho teď trochu víc v plánu, tak uvidím.
Krásný den a celý víkend ... Věra

Andreya řekl(a)...

Jarmilko, jsi první vlaštovka. Moc se těším a za děti děkuji. Až budeš chtít poslat, adresu sdělím na mailu.
apastikova@seznam.cz


Věrko, pokud by to byla otázka času, tak ti prodloužíme termín.:-) Nastupuju a těšit děti budu až po Novém roku, takže to tolik nespěchá. Krásný víkend i tobě.

Andrea

Karin řekl(a)...

Mila Andreyka nevim co mnj vic libi vsechno je supr ja nemam talent na siti sem abzolut.Hezky tebe zdravim od sirdicka karin

Unknown řekl(a)...

Nevim proc,ale sovicky ted nejak moc frci,ale je fakt,ze u nekoho jiz delsi dobu,kdovi,co bude frcet za par mesicu,ale jsou rozmile.

Věrka řekl(a)...

Andrejko, moc ráda pro tebe něco vytvořím. Jen nevím jak to budu časově stíhat. Zatím se měj krásně Věrka

Helena Davidová řekl(a)...

Andrejko, nejdřív ti popřeju pohodový vstup do jiného života...je to vždycky velká změna, tak vykroč pravou!
A sovičky, zatím nic neslibuju, zamyslím se :o)
Hezkou neděli, Helena

Alča řekl(a)...

Andrejko, tak přeji hodně štěstí v práci s dětičkami. Hlásím se do akce. Můžeš mi poslat adresu, kam sovička poputuje?
Díky, Alča

Andreya řekl(a)...

Sovičky se pomalu,ale jistě slétají. Mám velkou radost, jste vážně zlaté.

Věrko, děkuji moc. Pokud budeš potřebovat čas navíc, není to problém.

Helenko, přeji příjemné zamyšlení.:-) A budu se těšit,že nakonec přilétne třeba jedna sovička i do Tebe.

Ali, můžeš mi napsat na mail. Já na Tvém blogu nenašla,jak Tě kontaktovat. Díky.
apastikova@seznam.cz

Laraffa řekl(a)...

Narazila jsem na sovičkování až teď a už vymýšlím, co a jak ;-)

Unknown řekl(a)...

sovy jsou moje srdcová záležitost! pokud bude čas, něco bych nakreslila. na mém blogu rozdávám tento týden dárečky, přijď si zasoutěžit :-)

Lenka/Lilienka řekl(a)...

Sovičky, jsou krásné téma, jen ten termín... Zrovna něco chystám pro naší škol. Budu se snažit aspoň maličkosti přispět. Hezký den. Lenka

Andreya řekl(a)...

Ladíííí, děkuju. :-)

Sonjo, Tvůj blog je úžasný. Kreslený obrázek by byl můj splněný sen. Maluješ nádherně a obrázky jsou ve škole denně potřeba. Do soutěžě jsem se samozřejmě taky zapojila.

Leni, děkuji moc. I maličkost dokáže obrovsky potěšit.

A.

LenkaH. řekl(a)...

Jé, to je pěkný nápad! Se sovičkami už mám nějakou háčkovací zkušenost, tak se určitě hlásím, Andrejko, můžeš se mnou počítat :o)! Jestli máš sama nějaký nápad, co bys do třídy háčkovaného sovičkového chtěla, klidně mi sama napiš na mail havlicek.lenka@seznam.cz. Hezký den! LenkaH.

Daja řekl(a)...

Andreyko, já háčkem moc nevládnu,a ještě čekám na nové brýle.Kdyby mě něco napadlo tak pak se zapojím .Ahoj Daja.

Unknown řekl(a)...

Dočetla jsem se o této akci u Věrky. Ráda se zapojím, ještě nevím čím, ale něco mě snad napadne. Také se zmíním na svém blogu, abych pomohla se šířením informace. Až to bude aktuální, přihlásím se o adresu. Těším se.

Amelie řekl(a)...

Sovičky jsou nádherné a sovičková třída úžasný nápad.

Renata řekl(a)...

sovičky jsou krááásné♥

Anonymní řekl(a)...

[url=http://www.iystwowgold.com]wow gold[/url], I got myself this strategy used for any particular cold years in the event that my own your feet would certainly habitually often be freezing! Together with games gold people preserve clothing preferably so one of these plug your main objective! Simply because they're for that reason very soft these are grateful point to give on your recreational day/all day searching tour/traveling. I obtained these people inside dark to are easy to continue to keep nice and clean much too. The coming from all the ease is undoubtedly however with a lack of stylishness, as I normally bring pumps.
I received these particular games gold for our Xmas there. These are single games gold Since i have possession of. An effective way any of them! Our kids confirms potentially they are sweeter rrn comparison to the Traditional games gold i always yearned-for at first. Generate more problems for will be expense. Although normally takes so much from a family resources, My spouse and i certify the fact that inside of the long-run you are going to love them. Superior BUY. :)
i merely became these games gold right away when i without a doubt take pleasure in these folks!!!! since i have adored all of them a whole lot we're investing in one more product or service! we beauty of them all quite simply perform to get the attention gear to maintain these individuals(:
I purchased these not too long ago and that i enjoy them, [url=http://www.gw2golds.de]gw2 gold[/url] are rather costly...but they last a long time if you take care of them. These games gold are so nice and trend! I purchased the 1.
Those [url=http://www.d3boy.com/]d3 gold[/url] are quite amazing!!!I bought a brown and therefore unwanted watches,as well as I'd like to see these silver!!!!Don't be afraid, buy them.
I got myself all these given that I've got the very same model for brown and appreciated these products, outside chosen to modify the binocular with dark colored. Far apart from all of the grey ones, the lining at the schokohrrutige types is certainly died african american. If you like to have the games gold lacking footwear as well as tights, anticipate your legs in order to turn charcoal with the take dye.
Absolutely love Fancy True love the best games gold...I wish the shines were only available long!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...