pondělí 16. dubna 2012

Natřískanej týden

Tento týden je plný novinek. Ve čtvrtek byla Adélka u zápisu do školky. Líbilo se jí tam moc, tak doufám,že ji přijmou, já budu moct nastoupit do práce a oni s Patričkem si budou užívat ve školce společně. Nastoupit by měla od února,tak ještě máme trochu času potrénovat plínky, oblíkání a dostatečně se navzájem užít.


V sobotu vystupoval Patriček s Country kroužkem,který funguje ve školce. Byl nejmenší,ale šikovnej.:-)



A byl i moc statečněj a projel se na velkým koníkovi.

A tahle kulička je od neděle dalším členem rodiny. Po dlouhém dohadování přes Dastynka, Maxíka, Montyho....se nakonec jmenuje Timmy. Oblíbil si Adélčin dudlík,který už byl nakouslý, a proto ho Adélka nechtěla. Timmymu se ale líbí moc. První noc docela prokňučel,tak uvidíme,snad se brzy zabydlí. Děti jsou z něj nadšené. Domíšek vzorně venčí, Adélka ho neustále budí a chce vozit v kočárku a Patriček mě zasypává dotazy. A proč máme zrovna takového chlupatého pejska? A proč to není Dastynek? A proč to není holčička? A kde má camprlika? A proč na nás zbylo zrovna tohle mládě? apod.:-)

A aby byl výčet kompletní,tak už máme za sebou i telefonát na toxickou linku. Adélce zachutnaly kuličky - silikagel,co se dávají do krabic od bot proti vlhkosti. Pokud budete mít podobně adrenalinový zážitek, tak vás uklidním. Kuličky jsou zcela neškodné.

8 komentářů:

Jk2x řekl(a)...

Paráda, krásně prožitý týden a skvělý mazlíček!!!

rêve de vivre řekl(a)...

Šikovné detičky a Timmy je nádherný. Andrea

Amelie řekl(a)...

Nádherný hafánek...Krásné fotky z Country kroužku.

Cettia řekl(a)...

Adélka vyrostla co jsem ji viděla naposled, do školky ji určitě vezmou. My jdeme s Mikym taky v květnu na zápis. Pěkně akční týden.

Věrka řekl(a)...

koukám že jste si to báječně užili... Patrik je parádní kovboj ... a toho pejska já chci taky, je krásnej :-)

Marcela řekl(a)...

ahoj Andry, krásné dětičky a miminko Timmy nádhernej, tak si to užijte. Naše Sárinka už měla 4 roky, je to náše miminko pořád, medvídek:-) Pá Marcela

Večerka řekl(a)...

Uf, Andrejko teda, to se někdy sejde. ;) Hlavně, že to s malou dobře dopadlo. A co to je za rasu ten váš Timmy, nějak se v pejskách nevyznám, ale jen tak pro zajímavost. Je moc krásnej. :)

Magdalena řekl(a)...

Krasne fotky :)
Greetings from Poland ✿ܓ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...