pátek 20. dubna 2012

Krásné maličkosti

Udělala jsem si už podruhé radost a kuchyň mi zdobí tato krása od GG. Fialkový hrneček byl můj favorit a ve skutečnosti vypadá ještě líp než na fotkách.



Tahle kulička není přímo maličkost,i když je malá.:-) Ale už nám přinesla spoustu radosti. Timmynkovi se u nás asi taky moc líbí, protože takhle krásně se umí vyvalovat. Užívá si svoji krásnou chvilku. Je to náš hodný maltézáček.


A tato krásná a užitečná maličkost je pro Páťu. Na zahraničním blogu jsem načerpala inspiraci a udělala Páťovi kalendář. Pořád se ptá,kdy bude léto, kdy bude sobota a nepůjde se do školky, kdy bude mít narozeniny.... Ještě není úplně hotovo, náhradní kartičky dám do sáčků,aby se nám na nástěnce nepletly a na volné místo přijde ještě rubrika Co nás čeká. Aby věděl,kdo bude slavit narozeniny, kdy pojedeme k zubařovi ....apod.


Pěkný víkend všem! A pokud by se někdo rozhodl udělat kalendář pro své děti, přijďte se pochlubit.

10 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ahojky GG jsi vybrala krásně,nádhera!Na nástěnku se také chystám,jednu do kuchyně na vzkazy a nákupy a jednu také pro toho našeho,jsme na tom úplně stejně jako vy:-)Krásný den přeje Michaela!

Věra řekl(a)...

GG je láska a krása!Kalendář je úžasný nápad,Maty se také stále ptá:-)já do našeho velkého na chodbě namalovala obrázky aby věděl kdy půjdem na výlet,kdy jde na logopedii atd...ale tvůj nápad je lepší:-)asi také vyrobíme.-)Krásný víkend

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Ahojky!!!!
Tak radůstky z GG jsou parádní.TRaky bych věděla,do kterého vzoru jít,ale statečně odolávám,protože vím,že je to záliba velice návyková.
No a dětská kancelář je roztomilá!!!!

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Nepochválila jsem pejska!!!!
Je krásňoučký jako každé štěňátko.Tak ať psí kamarád dělá jenom radost!!!!

REDNEVAL řekl(a)...

GG je prostě krása!!! :o))
Ten fialkový-ach!!!
Kalendář je úžasný nápad.
A moc zdravím pejsánka!!
Přeji krásný víkend...
Jarka

Večerka řekl(a)...

Andrejko, moc hezkou radost jsi si udělala. :) A nástěnka je určitě fajn, pak tam přibudou klukovské věci...

Unknown řekl(a)...

Andrejko, hrnicky jsou krasne. Taky jsem GG propadla. Nastenku mam taky v planu :o) a ta bila kulicka je uzasna. Mej hezky vikend, Katerina

Martia řekl(a)...

hrníčky jsou úžasné a nástěnka prima nápad :o)Martina

Marcela řekl(a)...

Andry, GG je krása, už se na ni chystám dlouho, nějak to nevychází, ale udělat si radost taky sobě to bychom měli. Pejsek je nádherný, pěkný víkend Marcela

Helena Davidová řekl(a)...

Andrejko, samé radosti - GG si vybrala parádně, pesánek je rozkošný a kalendář je super nápad!
Měj se moc hezky, pa Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...