neděle 22. ledna 2012

Přivolávám jaro

Tento týden tedy velmi intenzívně. V pondělí začala s rýmou Adélka.Přidaly se i teploty. Ve středu jsem nechala doma už i Patrička. Na horečky 38,5 jsem u dětí zvyklá,ale v pátek večer ukázal teploměr příšerných 39,6. Takže jsme večer volali k Patričkovi paní doktorku (pohotovost pro děti totiž nefunguje,museli bychom až do Brna,což je 40km) a poprvé v životě jsem dělala zábaly. A aby Dominik náhodou netrhal partu,tak je od pátku s teplotou taky doma. 3 nemocné děti v jednom týdnu,to už je i na mě moc. A já k tomu afty a nateklý krk. Prostě týden jak vyšitý. Takže se není co divit,že si dělám jaro alespoň v obýváku.

3 komentáře:

Večerka řekl(a)...

Andrejko, posílám pohlazení na dálku. Když dětí stonají, tak to stojí za nic. Martínek už je doma více jak dva týdny. Do školky může až ve středu. V práci mám fofry, tak pracuji z domu. A zítra a v úterý tam půjde Martínek se mnou....chjo. Držte se a přeji brzké uzdravení!! Peťa

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Ahoj Andrejko!!!!
Tak tři nemocné dětičky na jedné hromádce,to musí být docela prekérní situace a když se k tomu všemu připočítá,že ani ty nejsi fit,musí to být náročné.
Takže já alespoň popřeju hóóódně trpělivosti,sil,energie a hlavně zdravíčka vám všem!!!!

Amelie řekl(a)...

Přivoláváš jaro? Moc se ti to nevede, venku jsou hlady sněhu. Mooc děkujeme za balíček, Jenda byl nadšenýýýý.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...