sobota 8. října 2011

Slavíme,7.10.11

Zítra to bude 12 let,co jsem úplně vyklepaná jela brzy ráno do porodnice na vyvolání.Nevěděla jsem do čeho jdu,co mě čeká, jak to bude dlouho, jak to bude probíhat, jak to zvládneme. Jediné jisté bylo,že to bude kluk.V 7 hodin jsem dostala první tabletku,pak druhou, pak kapačku a o půl 3 byl náš malej zázrak na světě. Dominik, 3300g, 50cm.
Všechno je jednou poprvé a musím říct,že tohle poprvé bylo jedno z těch nejkrásnějších. Ten pocit,když vám na bříško šupnou právě narozený miminko a je jen vaše!!!
Zítra Domča oslaví 12 let,uteklo to strašně rychle.Letos je prvním rokem na gymplu. Učení mu jde (asi po mamince), těžkej pohodář (asi po tatínkovi), občas chytne hysterák (asi po mamince) a je hroznej bordelář (asi po tatínkovi). Chtěl by být herec,tak to ho snad brzy pustí a poohlédne se po nějakém přijatelnějším povolání.
:-))



Hlavní dárek - vymalovaný pokojík a do něj rozkládací gauč- už dostal v létě. Takže dnes už jen malé radůstky. Bonbony jsou od Adélky, tužky od Páti.Bonboniéra od tatínka na fotu chybí, máme doma totiž čokoládožrouty.:-)

Žádné komentáře:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...